به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مؤسسه فرهنگی اکو، دکتر مظاهری در این دیدار با اشاره به ظرفیتهای مؤسسه فرهنگی اکو در انجام فعالیت های گسترده در زمینه دیپلماسی عمومی و علمی تأکید کرد: متأسفانه استفاده از این ظرفیت کم نظیر در سال های گذشته مورد غفلت قرار گرفته است.

وی در ادامه افزود: اقتصاد هنر، اقتصاد فرهنگ و اقتصاد IT از جمله ظرفیت هایی است که با گسترش دامنه فعالیت های فرهنگی در کشورهای عضو اکو، قابل استفاده می باشد. رئیس مؤسسه فرهنگی اکو همچنین با اشاره به تشکیل فراکسیون اکو در مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل پارلمان کشورهای عضو اکو و افزایش ظرفیت ویزای ویژه نخبگان و دانشجویان برای تردد در این کشورها از جمله اهداف آینده همکاری مشترک مؤسسه فرهنگی اکو در مجلس شورای اسلامی است.

دکتر مظاهری در خاتمه اظهار امیدواری کرد امضای تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی زمینه همکاری گسترده این دو نهاد فرهنگی و علمی را در راستای استفاده از ظرفیت های دیپلماسی عمومی فراهم آورد.
دکتر طیبی نیز در این دیدار ضمن استقبال از دیدگاههای رئیس مؤسسه فرهنگی اکو، با اشاره به برنامه های جهاد دانشگاهی در زمینه استفاده از ظرفیت های کشورهای عضو اکو، گفت: توریسم دانشجویی بهعنوان یکی از مهمترین اعداف ترویج اشتراکات فرهنگی در منطقه در دستور کار ما قرار دارد.

رئیس جهاد دانشگاهی با ابراز آمادگی کامل کلیه بخشها و معاونت های مرتبط با موضوعات فرهنگی و علمی برای همکاری با مؤسسه فرهنگی اکو، اظهار امیدواری کرد با انعقاد این تفاهمنامه همکاری، شاهد تحول جدی در گسترش همکاری های دوجانبه باشیم.